….

Evo da napokon napisem i jedan novi post…  evo vam nekoliko sms-ova

Svitanja bez tebe puna su praznine, kad oblaci pisu tvoje ime… A u kasnu noc kad grad utone u san ja cu samo zbog tebe cekati novi dan.

Svu moju ljubav cu ti dati, dok ne bude iznad svih oblaka. Ti si jedino na svjetu sto cu uvijek voljeti.

Ti si jos tu, na usnama sto gore. Ti si jos tu, gdje je srce moje. Ti si jos tu, iako nisi kraj mene.

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteze doci, ali bas zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepsa i najsjajnija!

Ti si najvece blago ovoga svijeta, a ja sam najbogatiji na svijetu, jer si pored mene.

Hiljadu rijeci je previse, jedna je premalo, ali dvije rijeci govore sve: VOLIM TE.

Ko da me ljubi? Kad srce moje samo tebi ljubav nudi. Sta je to ljubav, reci mi samo. Vatra sto gori jedan cas il ima nade jos za nas?

Trazi mi zivot, tebi cu ga dati, trazi da umrem i srce ce stati, al nikad ne trazi da odes od mene, jer umjesto krvi teces mi kroz vene…

Trazila sam neke druge oci ljepse nego sto su tvoje, ali kako da ih nadjem kad takve oci ne postoje!

Tvoj osmijeh stoji kao sunce. Tvoj pogled pogadja me u srce. Tvoje oci mi nocu ne daju mira, a tvoj poljubac me u dusu dira!

Tvoja ljubav je kao potok sto iz raja tece, zbog tebe je moj zivot pun srece. Saljem ti poljubac sladji od meda, ti si ono sto meni u zivotu treba!

Tvoje su oci dva bisera koja svijetle u tami ovog mracnog svijeta i koje osvjetljavaju put mojoj dusi!

Tvojim rijecima vjerovala. Tvome dodiru se predala. Nocima se suzama pokrivala i na kraju bez tebe ostala!

U blizini, u daljini, moje malo srce misli na tebe. Volim te. Misli li tvoje srce na mene?

U grudima mojim srce tuce, jer volim te nemoguce!

U noci toj dok lampa gori, lagano muzika razlama srce. Oci su pune jada i boli, a ludo srce samo tebe voli!

Usnama cu dotaknuti tvoje snene okice, lagano poput leptirovih krila. Lubicu te jezno dok polako budes odlazila prekrasnom stazom snova.

Vec dugo mi nisi na um pao, bila sam te u zaborav dala. Al uzalud zadrhti mi srce kada sam te sa drugom ugledala! VRATI SE MAJMUNE!!!

Volim oci plave sto su meni ljubav dale, volim tvoja oka dva sto u njima ljubav sja!

Volim te – kao skitnica daljine, volim te – kao sanjar snove, volim te – kao zora sunce, volim te – kao pjesnik kise, reci jel te neko volio vise?

Volim te bez obzira na sve tvoje mane ili vrline koje te kompletnim idiotom cine.

Volim te i obozavam te, srce mi place bez tebe, a sto te volim toga se vec sama bojim!

Volim te i srce mi vene, ne znam kog vraga jos zelis od mene.

Volim te idiote, zar ti treba jos nesto reci?

Volim te kao sto cvijece oblake voli, a ti se me zaboravio i dusa me boli.

Volim te mala, volim te zbog svega sto radis zbog mene, i voliio bih da vijreme za nas stane pa da ti i ja postanemo vjecnost!!!

Volim te, samo to znam. Volim te i jedino ljubav mogu da ti dam.

Volim te, volim, a dusa mi vene, jer nisam sigurna volis li ti mene!

Volimo se, volimo vise nego ikad, nek’ se drugi rastaju, mi necemo nikad.

Volio sam te JEDNOM, voljecu te ZAUVIJEK!!!

Voljela bih da si tu. Samo noc da ostanes. Voljela bih da si tu. I da vise ne ides!

Vrati me u zivot, oprosti mi grehe… Poljubi me, daj mi utehe… Zagrli me, reci "mili"… Podseti me sta smo bili…

Vuku se dani jedan za drugim, dosadna kisa uporno pada, nestajem polako u satima dugim, a moje se srce samo tebi nada!

Za tebe vrijedi zivot dati i put pakla ako treba proci, dusa ti je cista kao bijela ladja, zena kao ti se samo jednom radja.

Zaslijepi mi vid – opet cu te gledati, oduzmi mi sluh – opet cu te slusati, rani mi srce – opet cu te voljeti!

Zasto sam bas tebe srela, zasto kad to nisam smjela, zasto me zanio pogled oka tvog, i zasto sada moram patiti zbog tog.

Zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, cije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo!

Zbog jedne gluposti smo se rastali! Neka se dogodi jos neka glupost, pa da ponovo budemo zajedno.

Zelim biti dio tvog zivota, tvojih zelja i snova… Voli me jednostavno, samo dodirom, jednim poljupcem… Samo misli na mene… Neka me tvoje misli dotaknu…

Zelim biti sretna jer si ti sretan, ali kako da budem sretna znajuci da nisam ona koja te usrecuje.

Zelim da ove noci budes andjeo srece, da ti u snu dodje ona koju najvise volis i koju dugo cekas i obeca ti da nikad otici nece!

Znas li kako oci peku, znas li kako suze teku, kada gubis onog koga ljubis i kad molis onog koga volis.

Moja ljubav tebe trazi. Ti si sreca i ljepota. Reci cu ti, al bez lazi: "Ti si ljubav mog zivota"

Zovem te svako vece kad kucne nocni cas, al znam da neces doci jer sudbina rastavi nas.

Zvaces me jednoga dana, zvaces me sigurno znam. Zvaces me jednoga dana, kada ostanes sam!

Zvijezde mogu pasti, sunce moze nestati, ali te voljeti necu prestati. Mogu pasti planine i stati rijeke, ali ce te moje srce voljeti vijekovima.

Tvoj je lik kao ikona u oku mom, jer osjecam u srcu ljubav preduboku jer ludo te volim snagom duse svoje, i zauvijek ostaces najmilije moje !!

Samo zaborav cini kraj, nikada vrijeme ni kilometri! Jer pokusati nekoga na silu zaboraviti, znaci jos vise ga voljeti!!!

Nije mi bitno gdje si ti a gdje sam ja, nije mi bitna ova daljina izmedju nas, bitno je da si tu gdje trebas biti-duboko u mom srcu!

Ljubavna veza je kao pijesak na dlanu, dok saku drzis otvorenu i slobodnu pijesak ce ostati na njoj ali ako pokusas da je stegnes i zatvoris polako ce iscurjeti i nestati ! Zato dozvoli da veza ostane slobodna !!

Spusta se noc i prekriva prozor moj a ja gledam u nebo i trazim sjajnu zvezdu, trazim osmijeh tvoj!

Ako pozelis da te neko tjesi, misli na mene. Ja sam tu, sunce mi je osmijeh a svaki zrak-molitva za tebe. Zato nikad ne reci da si sam jer svaki tvoj dan sam ja!

Trazim te medju zvijezdama i izvorima sna, trazim te u magli samoce i u ocima prolaznika, trazim te u oku koje suzom vlazim, znam da je to uzalud, ali ja te ipak trazim!

Ja sam tvoje zrno pijeska u pustinji, zato me dobro pazi jer ako me ispustis sve ce ti liciti na mene, ali to necu biti ja!

Ako me volis sliku mi gledaj, ako me ljubis nikom je nedaj ako ni jedno ni drugo nije sliku spali oprosteno ti je.

Tvoje su oci dva bisera koja svijetle u tami ovog mracnog svijeta i koje osvetljavaju put mojoj dusi!

Pokloni mi svoje oci i njihov topli sjaj, pokloni mi jos nesto-svoj vjecni zagrljaj. Pokloni mi svoje usne, tople reci dvije i bar jednom mi reci: VOLIM TE!

Trazi mi zivot, tebi cu ga dati, trazi da umrem i srce ce stati, al nikad ne trazi da odes od mene jer umesto krvi teces mi kroz vene!!!

Volim te kao sto skitnica voli da skita, kao sto sanjar voli da sanja, kao sto pjesnik voli da pise! A sada mi reci da li te iko velio vise?

Ako je Bog jedino stvorenje koje ne mora biti vidjeno da bi se u njega vjerovalo onda si ti jedino stvorenje koje ne mora biti prisutno da bi se voljelo!

Nikada sebi da oprostim necu, sto sam pao na osmijeh tvoj, zbog tebe sam izgubio srecu, ova je poruka oprostaj moj.

Sudbina je htjela da se upoznamo, jedno o drugom nesto doznamo. Mozda neces vjerovati mojim rijecima, ali volim te i voljecu te stoljecima…

 

Pored mene nisi sve sto zelim ti si, dok pisem ovo srce mi gori, ja sam osoba koja te voli, ja zivim ovdje a ti daleko ali znaj da te vjerno ceka neko…

Ovako je bio plan: da te volim jedan dan, ali dan je ipak vrijeme kratko,a tebe voljeti je bas slatko!Ma bolje je meni bez tog plana pa da te volim svakoga dana !

Znas tako mi je tesko, tako bol je jak kad umjesto tebe sa mnom spava mrak…a jos veci bol je sto zovem te u snu i ocekujem blagi dodir a ti nisi tu!

Stani na prstima, pogledaj iza sebe zar ne vidis ljubav sto gori iza tebe, mozda je prepoznas a mozda i ne al` zapamti jedno: znacis mi sve…

… i da mi daju svijet da uzmem sebi, da me ucine jacom od Boga, sekundu ne bih razmisljala, uzela bih tebe umjesto toga.

Zivot je lijep kad se zivjeti zna, zato uzmi sta ti da… jer sreca je kratka a zivis zbog nje … ne trazi suvise i dobices sve! VOLIM TE!

Mogu umrijeti i moze vjetar da me srusi, ali sve je lakse dok sam ti u dusi, moze suza iz oka da mi krene, ali je lakse kad u svom srcu cuvas ljubav za mene!!!

Bez obzira koliko smo sposobni ili dostojni, nikada necemo doprijeti do boljeg zivota dok ga ne zamislimo i dozvolimo sebi da ga imamo!!!

Cemu se suzdrzavati! Zivot i ljubav su kao noc i dan, nude nam se po sopstvenoj volji, a ne po nasoj. Primi njihove darove dok mozes…

Po vjetru ti saljem poljubac mali, jer za tebe niko ne smije da zna, srce je moje svjedok sto cuti, a glasno bi reklo VOLIM TE JA.

Nije grijeh ako ja priznajem da te volim ludo u jednu rijec stane sve sto na mom srcu stoji dugo nemoj se okrenuti dalje sad putuj moja tugo i mogu jos da ti dam suze dvije jer nemam nista drugo.

Ne mari za sapat sto me vrijedja, hrabrih ratnika sto napadaju s ledja..ne boj ih se vec ih zali jer su sami jer su mali, ljubav nisu ni upoznali…

Nista sem stihova ne mogu ti dati jer neko je rodjen da voli a neko da pati!

 

Sto ne zboris sunce malo, zar ti vise nije stalo, ja te cekam, ti ne pises, zar me iz svog svijeta brises. Pisi dok ti nije kasno, jer mi nista nije jasno!

Kad bi nebo bilo papir, a zvjezdice pisati znale, moju ljubav prema tebi, opisati ne bi znale!

Ako je voda poljupci onda ti saljem more, ako je lisce zagrljaji onda ti saljem sumu, ako ljubav traje zauvijek onda ti saljem vjecnost.

Trazio sam zrake, dala si mi sunce..trazio sam zvijezde dala si mi nebo..trazio sam ljubav dala si mi sebe..hvala moj andjele!

Ti si razlog sto sam tu, ti me drzis iznad vode, ti si mir na jastuku, ti me gasis kada gorim, kad mi dodje da se predam ti si razlog sto se ne dam.

Ti opravdavas moje postojanje. Da te ne poznajem ne bih zivjeo, da umirem ne znajuci te ne bih umro, jer nisam zivjeo!!!

Stani prosjace, prosicemo zajedno, ti za komad hljeba, a ja za saku ljubavi od njega.

Zelio bih da sam zvijezda…..Cijele noci bih promatrao tvoje prekrasno lice i milovao tvoje snove…..Jedino cega bih se bojao bila bi zora koja bi me na cijelu vjecnost jednog dana odvojila od tebe!

Udisem te kao ljetnje mirise jutrom kad me tvoji sapati probude tiho kao najljepsa melodija moje ime na tvojim mekim usnama…

…kada jednom umres, tvoje ce se srce rasuti na hiljadu zvijezda i svaki covjek koji pogleda u nebo, zaljubice se u noc.

Apetit sam dobila od kada volim tebe kad te vidim sa njom jedem samu sebe.

Tebe voljeti je jedna kazna, tebe dobiti je jedna borba, tebe imati je jedna cast, a tebe izgubiti je moja propast.

Ti si pupoljak u kome ruza drijema. Najvise mi nedostajes kad te nema.

Svoj zivot zelim da dijelim sa Tobom. Svoje srce zelim da Ti poklonim. Trebam te! Ne mogu vise da zivim bez Tebe. A za to postoji samo jedan razlog: VOLIM TE!

OD VATRE DO VATRE, JA GORIM I SAMO TEBE ISKRENO VOLIM. IZ DANA U DAN ZAKLINJEM SE ZORI, SAMO TVOJA LJUBAV U MENI GORI!

U tihoj noci dok srce strepi sjeti se mene andele lijepi. Ako te rastuze zvuci gitare i ako zivot gorko zaboli sjeti se da postoji netko tko te jako voli!!!!!

GDJE SAM? TRAZI ME… AL ZASTO ME TRAZIS U TELEFONU? JA SAM U TVOM SRCU! VOLIM TE….

SVI GOVORE DA JE NAJLJEPSE U NEBESKOM RAJU, ALI JA SAM SIGURAN DA JE LJEPSE U TVOME ZAGRLJAJU! JA VOLIM SAMO TEBE I TO NEKA ZNAJU SVI, JER STAZAMA MOG ZIVOTA KORACAS SAMO TI!!!

Samo ko voli zna koliko to boli. Samo tko pati moze da shvati sto u zivotu ljubav moze da znaci.

Pijem svake noci jer srcu mome nema pomoci. Srce moje lomis jer ti me nevolis. Srce moje place jer voli te sve jace!

Ja volim plave oci i njihov vedri sjaj, Ja volim samo tebe i nikog vise znaj! Ja volim svaki tren kad smo skupa mi, Ja volim samo tebe a koga volis ti?!

Kad bi ljepota bila inteligencija, ti bi imala beskonacan IQ…

Daj mi svoje usne da na njima gorim, Daj mi svoje srce vidis da te molim, Daj mi svoju ljubav neka bude moja, Daj mi svoju ljubav sudbina si moja!!

Vrijeme je presporo za one koji cekaju, prebrzo za one koji se boje, predugo za one koji tuguju, prekratko za one koji se raduju, ali za one koji se vole, vrijeme je vjecnost.

Moje srce je kraljevstvo, ne poznajeS njegove granice, a ipak si njegova kraljica!

Samo kratko, jedna recenica: Ti si moje najvece blago!

Zelim dvije stvari na svijetu: Jednu ruzu i Tebe. Ruzu za Tebe i Tebe za sebe…

Kad telefon zazvoni Ti CeS reCi molim, a od mene CeS Cuti: PA LJUBAVI JA TE VOLIM!!!!!!!!

Jedan savjet-cuvaj se, Jedna molba-ne mjenjaj se, Jedna zelja-ne zaboravi me, Jedna laz-ne volim te, Jedna istina-strasno mi nedostajes…

Volim slovo A. Mozda zbog sudbine, mozda zbog rime, a mozda i zato sto njime pocinje Tvoje ime.

Crvena i mirisna najljepsa je ruza ovoga svijeta… ona trenutno CITA ovaj SMS!

I jos jedno da ti kazem: Oganj spali srce moje, kazu ljubav da postoji, ali ljubav – ljubav sto je?

Vjeruj da disem samo za Tebe i vjeruj da molim samo za nas i vjeruj da zivim samo za TEBE!

NAJTEZE SU JESENJE NOCI KADA NEKOG CEKAS, A ZNAS DA NECES DOCI. ZATO NEDAJ DA BUDEM SAM KAD JE JESEN I PREDIVAN JE DAN!!

Jos uvijek zelim tvoje iskre zelene oci, zelim da moja ruka dodirne Tvoju, toplinu Tvojih usana na usnama zelim, zelim da me ljubis i volis do kraja!!

Istina je da te volim i Bog ce mi sudac biti, samo bog me moze, ali on me ne zeli od tebe rastaviti!

I BEZ TEBE JOS NA NEBU SUNCE SJA, ZASTO BI MI ZIVOT BIO TAMNICA, OD TUGE MI LJUBAV VISE PRIJA, ZASTO DA ZBOG TEBE GLAVU RAZBIJAM???

Svaka zena ima pravo da je svaki momak vrag, ali svaka zena Boga moli da je vrag voli.

Vjetar mi te donio, spustio s nebeskih visina da budemo jedno, da nas obuzme toplina. Valovi su mi Te donijeli sa morskog dna da budes moja STVARNOST, a ne SAN.

MOZDA CEMO BITI ZAJEDNO KADA SUNCE PRESTANE SIJATI, KADA KISE PRESTANU LIJATI, KADA SVEMIR NESTANE, KADA SE ZEMLJA I NEBO SPOJE, TADA CEMO BITI ZAJEDNO, ZAJEDNO NAS DVOJE!

Ljubav je potok sto zubori, ljubav je srce sto u meni gori, ljubav je zvijezda nade sto se javlja u meni da ces doci sada, a otici nikada!!!

Kad vidis pticu u visokom letu sjeti se mene u daleko svjetu. Gdje god podes putevima svjeta, gdje god sunce sja,nikad nikog neces naci da te voli kao JA!

KADA SKLOPIS OCI SVOJE JA CU DOCI ZLATO MOJE DA TE LJUBIM, MAZIM I CIJELE NOCI PAZIM, DA TE CUVAM OD SVIH ZALA, VOLIM TE SRECO MOJA MALA!!!

Koliko u ovoj noci ima minuta, toliko bih Tvoje usne poljubio puta. Koliki su kilometri sto nas dijele, toliko Te nocas moje usne zele.

Tisucu rijeci mnogo je, jedna rijec malo je, samo dvije rjeci govore sve: VOLIM TE!

Tako male stvari Cine Zivot moj, ali ono Sto mi fali poljubac je Tvoj, tako male stvari Cine Zivot moj, daj ponekad se javi-isti mi je broj!!!!

Gdje ces za ovu godinu novu, sa kim ces je slaviti, tko ce u ponoc, kad se kazaljke sklope, na tvoje usne ljubav staviti?

Vec odavno nada u mom srcu je isceznula da cu pronaci luku gdje cu se skriti, usred olujnog mora nadjoh Tebe…Tebe, luku moju gdje cu vjecno biti!

Ovom ti porukom saljem malog ANDJELA. Nocas ce te cuvati od ruznih snova, a kada svane sjest ce ti na rame i cuvati te od sveg ruzog sto nosi dan!!

Vjera, Ljubav i Nada cine jedan svijet. Zbog vjere, ljubavi i nade i Krist je razapet. I bol kad dobijes, kad ti dusa strada, utjeha neka ti bude ljubav, vjera i nada.

Nedostajes mi jako, Tvoji poljupci i Tvoj zagrljaj. Nedostaje mi Tvoj osmijeh i Tvoj pogled.Ne zaboravi na mene tamo daleko i vrati se brzo.

Uhvatim li zlatnu ribicu i ona mi ponudi 3 zelje za zivot, moje zelje bi bile: 1) TI 2) TI 3) I SAMO TI!!!

Ne zaboravi da sam te VOLIO. Ne zaboravi da sam te LJUBIO. Ne zaboravi da sam ti usne dao. Ne zaboravi da sam se …..zvao!!!!

Covjek se budi najcistije duse koja ceka da je oblikuje buduci dan. I zato priusti sebi da ti prvo "dobro jutro" pozeli onaj tko Te voli. DOBRO JUTRO!

Kada procitas ovu poruku ti pomisli na mene, kako mi se srce steze! Od kada tebe znam sve me za tebe veze! Tvoje ime u srcu drzat cu i dok zivim tebe voljet cu!!!

Sreca? Sta je sreca sada znam. To je svaki susret s Tobom, Tvoj dah na licu mom. Sreca? Tvoj korak, tvoj glas, njezni poljupci kroz noc. JEDNOSTAVNO-TI!!

Mozda je zivot kriv, mozda je sudbina htjela da zavolim zelene oci, onda kada nisam smio!

Kada nestane vise suza, kada vrijeme ucini svoje, pozeljet cu da me usne bude, pozeljet cu da to budu tvoje…

Kad me sretnes s njom, ne gledaj ju kao suparnicu, vec ju gledaj kao bice koja nije imala srece jer je uzela decka koji ju nikad voljeti nece.

Najtezi su oni casi kada suza lice kvasi kada se zauvijek gubi ono sto se najvise LJUBI!

Cokoladni bomboni. Ne.Cvjetni med. Ne. Sladoled od jagode. Ne. SeCer. Nema Sanse. Nikako ne mogu naCi neSto Sto je slaDJe od Tebe.

Ljubav je ruza crvene boje sto pali srce moje i Tvoje. Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve sto nam treba.

Ako je grijeh voljeti ljepotu, onda neka moj zivot i moja sudbina budu svjedoci da sam ja grijesnik.

Komentariši